Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Merre tartasz?

2010. március 03. - Skata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma már nagyon sok autóban van navigációs rendszer. A tehetősebbek egyenesen olyan okostelefont vásárolnak, ami képes gps funkciókra is. Sokan már nem is figyelnek az útjelző táblákra,  csak " Andrea" vagy " Moha bácsi" hangjára, ami mindig időben felhangzik, ha a következő lehetőségnél jobbra kell fordulni... A térképről ne is beszéljünk.

Merre tartasz? Fontos tudni, ha a célodat akarod elérni. Célirányban vagy, vagy éppen vargabetűt teszel, kóborolsz, tévelyegsz, esetleg a körforgalomban körözöl? A cél ismert, és az is, hogy lehet eljutni oda.  Csak az útjelzésre kell figyelni. Még van Bibliaolvasó Útmutatónk 2010-re! Pár hónapja- lassan egy éve Keveházi Sámuel telefonját csodáltam meg: a teljes Biblia elfért rajta elektonikus adatként! Szóval az irány adott, csak a hangra kell figyelni, Jézus hangjára! Hallgatsz rá? Ha igen, jó úton haladsz és eléred a célt.

Sillye Jenő éneke segítsen a vándoroknak! Álmaimból, lelkemből szól ez a dal!

https://www.youtube.com/watch?v=U_p81gABUgw

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr261807238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása