Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Széll Éva- Kispestről Mezőberénybe

2012. június 19. - Skata

http://www.evangelikus.hu/aktualis/szell-eva-anna-ordinacioja-volt-kispesten

Olvassatok Széll Éváról, aki augusztus 1-jétől Mezőberényben teljesíti beosztott lelkészi szolgálatát. Mi jól ismerjük és egymást még Orosházáról, kántorképozőkről és zenei táborokból. Elhivatott, hiteles keresztyén ember, akivel biztosan erős csapatot alkothatunk majd. Imádkozzatok érte, hogy elfogadják az itteniek, megszeresse a gyülekezet. Hiszem, hogy új színt jelent majd bizonyságtétele és lelkészi szolgálata közöttünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr694597541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feró 2012.06.20. 22:40:27

Hálás Üdvözletem!

Nagyon jó,hogy újra rendben üzemel a blog.
Nagyszerű élet út és még ez az eleje,számomra is öröm ilyen ember szolgálatát akár segíteni,hallgatni,figyelni és persze tanulni belőle .
Nekem nagy Titok az elhivatottság,amire ISTEN elhív minket.
Valaki hamar rátalál az Útjára és biztosan tudja,hogy ezt kell járnia,és
valaki nehezen érti és találja(köztük vagyok én is).
Vajon mindenki elhivatott valamire?

ISTEN ÁLDJON és Köszönet.

Feri

Skata 2012.06.21. 07:19:31

Biztos vagyok abban, hogy az " Úrnak terve van velem"- ahogyan egy kedves gyermekének mondja. És ez mindenkire igaz. Azt akarja, hogy ismerjük és szeressük Őt, és gyermekeiként megtaláljuk a helyünket a világban. Mindenkinek van útja, küldetése. Azért kell imádkozni, hogy meglássuk, merre akar Ő vezetni minket. Isten áldjon!
süti beállítások módosítása