Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Lélektől lélekig

2010. február 25. - Skata

Nagyon köszönök minden pozitív visszajelzést a bloggal kapcsolatban. Egyre inkább látom, van igény arra, hogy valami szépet, lelket melengetőt kapjunk, s persze adjunk is.

Alig egy éve hunyt el egy kedves hölgy a gyülekezetünkben, akitől olyan üzeneteket kaptam, amik elgondolkodtattak és elvontak a mindennapok monotonságából. Sokat kereste a harmóniát, de a válaszokat is. Rengeteget olvasott és amíg tudott ült a számítógépe mellett, és küldte a szép prezentációkat a boldogságról, a lelki értékekről.  Bár nehéz volt úrrá lennie a testi szenvedésen, és lelkileg is megpróbált helyzetbe jutott, de próbálta arra iránytani mások szemét, hogy lássák meg mindazt a világban, amiért jó élni. Kereste a szeretetet, a szerető barátokat és a szerető Istent. Azt hiszem, megbékélve mehetett el közülünk, és tudhatta, hogy Jézushoz tér.

Azóta négyen küldenek rendszeresen diameditációkat. Igen, egyre többen keresik- kutatják a megnyugtató írásokat, de azt is, ami formál, csiszol, a hitünket építi, erősíti.

A böjti keresztutat együtt járjuk. Remélem, hogy ezek a bejegyzések, bizonyságtétek, meditációk, zenék sokakat közelebb visznek a jó forrásához: a szerető, áldó, értünk még a halált is vállaló Jézushoz.

A mai ajálnóm a youtube-ról a Szelíd szemed Úr Jézus:

https://www.youtube.com/watch?v=gvNSKBWeCRk

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr641788678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása