Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Szeretettel- tettel- ételosztás 2010.12.21.

2010. december 22. - Skata

Kedves Olvasók!

Örömmel számolhatok be arról, hogy a tegnapi ételosztás rendben, szépen zajlott le. Minden csepp ételt kiosztottunk fél óra alatt, összesen 750 adagot! Úgy tudjuk, hogy Mezőberényben ez volt az első ilyen alkalom! Az előkészületi fázisban Wagner József felügyelőnk vállalta, hogy a főzéshez szükséges alapanyagokat beszerzi. Tervünknek sokakat nyert meg. Én mindeközben a segítőkkel tartottam a kapcsolatot és azon fáradoztam, minél több emberhez elérhessen az ételosztás híre, a munkafolyamatokat koordináltam: plakátok, hirdetők, önkéntesek...

Öröm volt látnunk, hogy az ételért érkező emberek elfogadták segítségünket, és remélem nagyon hamar el is fogyasztották azt. Különleges és felemelő volt megtapasztalni gyülekezeti tagjaink, a helyi önkéntesek és a Családsegítő munkatársainak együttműködését: Dr. Sziráczki Magdolna gyermekorvos is segítőnk volt, de a Nagycsaládosok Egyesülétől is többen érkeztek. Egy igazán nemes cél érdekében fogtunk össze: a munka gördülékeny volt, mindenki talált magának feladatot. Kb. 25 -30 fő dolgozott ezen a napon. Köszönjük a Szarvas Ótemplomi Egyházközség/ Szeretetszolgálat technikai támogatását, helyszíni segítségét! ( A képen felügyelő urunk, a szarvasi felügyelő Klenk József és Mátyás a szakács.)

Hálás szívvel vettük a pénzbeli és természetben adott hozzájárulásokat a helyszínen végzett munkát mindenkinek! Pál apostol mondja: Minden tekintetben megmutattam nektek, hogy milyen kemény munkával kell az erőtlenekről gondoskodni, megemlékezve az Úr Jézus szavairól. Mert ő mondta: Nagyobb boldogság adni, mint kapni." Ap Csel 20, 35 Ennek az igének az igazát mindannyian átéltük.

S el ne feledjem: emellett tegnap az ifisek és diakóniai csoportunk tagjai elindultak a gyülekezeti újságunk kézbesítésére és az időseknek szánt csomagok közül is sokat elvittek...

Áldott karácsonyt kívánok mindannyiunknak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr452531696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása