Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Az első karácsony videón!

2010. december 30. - Skata

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr472547592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feró 2011.01.01. 19:43:19

Újévi Üdvözletem!

Mindig is szerettem az ilyen zenei aláfestéses bemutatókat,nagyon Jó.
Lehet ,hogy jellememből is adódóan nekem
fontos a szavak nélküli kommunikáció is(tekintet,helyzet).2 kérdést szeretnék kérdezni.
Volt az ünnepek alatt sok családi beszélgetésünk,(mi nehéz,miért....)és ekkor jött a fel a "szerencse".
Szeretném megkérdezni egy hívő keresztény ember életében mekkora szerepet játszik a szerencse?
Én Őszintén nem nagyon hiszek benne.
A másik ,hogy dolgunk,feladatunk szeretetet adni,sugározni és persze még sok minden más is,De mi a helyzet a Boldogsággal? Én úgy érzem a szeretetből is lehet boldogság de az belülről jön ,Nem? Lehet-e felelőségem a boldogsággal kapcsolatban?(hogy más,mások boldogok-e)
Szerintem nagyszerű év lesz, nekem személyesen is sok tervem ,célom van
és JÉZUS oldalán állva tudom menni is fog.
Köszönet a válaszokért.

ISTEN Veled! Feri

Ez a Joci 2011.01.03. 02:43:20

Az, akinek megérted minden kimondott és hang nélküli szavát. Kinek szemébe nézve meglátod minden apró baját, kit csendesen megvigasztalsz, ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik, te átmászod hallgatása falát, kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát. Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elüzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan, hogy alulmúlod őt, vagy túlszárnyalod. Kinek látványa szívedet és lelkedet melengeti, kivel jó a csend szavát hallgatni, s együtt merengeni. Kinek nem számít, mit vétesz, kis-e, vagy nagy hibát, kivel ha beszélhetsz, könnyebbé válik ez a nehéz világ. Az az igazi barát, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül sor, te szó nélkül mellé állsz. Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér a világ összes, minden kincsénél. Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod, kinek barátságát minden körülmény közt vállalod.

feró 2011.01.04. 00:17:45

Szia!

Ez tényleg így van,szerintem kevés ilyen "IGAZ" barát van.

Minden Jót FERI

Skata 2011.01.11. 11:30:01

@Ez a Joci: Mondd csak, ezek a sorok tőkled valók? Mert ha igen, egy költő vagy! Ha nem, ügyesen megtaláltad a lényeget! Lelkileg gazdagító évet kívánok barátságos szeretettel.K
süti beállítások módosítása