Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Egy családi istentisztelet margójára

2012. szeptember 30. - Skata

.... mindenkor hálaadással tárjátok kéréseiteket Isten elé. Filippi 4,6

csit.jpg

KÖSZÖNÖM:

a Kávét, amit reggel megittam, a kezeket, amik megfésülték a hajamat, a kedvességet és a kutyusunkat, a keresztet, Krisztus Urunkat!

Köszönöm az

Ölelést, az önzetlenséget, az őszt, az őszinteséget, az örökkévalóságot, az örömöt.

Köszönöm a

SZeretetet, a szépet, a számat, amivel ehetek és amivel jó szavakat mondhatunk egymásnak, a szívességet a szüleimet, a szívemet, szőlőt.

Köszönöm az

Öcsikémet,az őzeket, az őszibarackot.

Köszönöm a

Napot, a narancsot, a nemzetemet, a népemet, a nagyszüleimet, a nevetést!

Köszönöm az

Öreg fákat és az összes teremtményt!

Köszönök neked

MINDENT!

Mindenkor mindenért hálát adjatok! Miért is? Mert Isten annyi mindent ad, ami szép és jó, ami szükséges és amit nem is kérünk. Csak nézzünk szét, mindenfélén megnyugszik a tekintetünk, olyasmin is, amit talán soha észre sem veszünk, csak ott van az orrunk előtt, de mégis hiányozna az összképből, az udvarról, a teremtett világból. Hogyne jutna eszünkbe valami, amiért köszönetet mondhatunk, hiszen halljuk, érzékeljük és látjuk Urunk ajándékait!
Mindenkor és mindenért hálát adhatunk- azért is, amit nem értünk, ami most fáj és kellemetlen. Mert Isten Atyánk, aki nem szűnik meg jót akarni, szeretni minket, és a még a rosszat is képes felhasználni arra, hogy tanítson, megeddzen, teherbíróbbá tegye hitünket. - Szüntelenül hálát adhatunk, mert Ő szüntelenül szeret minket!

János apostol öreg korában csak ezt prédikálta: " Gyermekeim, szeressétek egymást!" Egy mondat volt, de elég egy egész életre feladatként. Ha a mai kedves egyszerű, gyermekekre szabott istentiszteletünkön csak ennyit is megjegyeztek a gyerekek és felnőttek, hogy szüntelenül legyünk hálásak, akkor már sokat tanultunk arról, hogyan is kell élnünk Krisztus tanítványaiként.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr464811809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása