Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Mit gondoltok?

2013. január 30. - Skata

zsakutca-kereszt.jpg

Clet Abraham olyan művész, aki a közlekedési táblákat újragondolja és változatosabbá teszi. Egyesek szerint illetlenül, hiszen még Jézust is bevonta művészi önkifejezésébe... Volt hatóság, aki bírságot szabott ki rá, mert rongálásnak minősítették a táblák átfestését, kiegészítését. Az egyik kommentáló viszont ezt írta: Aki pedig azon a Jézus-táblán fölháborodik, szívlelje meg a magas fokú életszentségben élő Avilai Szent Teréz szavait: "az ostoba ájtatoskodástól és a besavanyodott szentektől ments meg, Uram, minket".

zsakutca-pieta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr825053321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feró 2013.01.30. 21:38:58

Tiszteletem!

Személyesen nekem KRISZTUS felé nagyobbnál nagyobb és mélyebbnél mélyebb az alázatom és a tiszteletem ,mert a Mi Bűneinkért halt meg ,ezért sokszor sokkal több mint így utalni rá.
Szerintem a művésznek maga JÉZUS adja meg a választ és Pál Apostol.
Jn 3,6 Ami testtől született,test az ,és ami Lélektől született Lélek az.
Rom 8,9 Ti azonban nem test szerint éltek,hanem Lélek szerint,ha ISTEN Lelke lakik bennetek.De akiben nincs a Krisztus Lelke,az nem az övé.

Az viszont jó,ha JÉZUS mindig ott lebeg a szemünk előtt.

Köszönettel.

ISTEN legyen veled!

Feri
süti beállítások módosítása