Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Békét adott nekem Isten

2015. május 17. - Skata

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr187467590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feró 2015.05.17. 20:51:42

Nehéz egy ilyen film után bármit is írni,vagy mondani,minden remény benne van. A bonyhádi missziós napon történt 2 dologról írnék egy-egy mondatot. Kiscsoportos beszélgetésen merült fel a halál,elmúlás gondolata ,és egy idős hölgy mondatát idézném. "Nem a magától a haláltól fél az ember ,ebben az idős korban,hanem ,hogy mikor eljön a pillanat akkor egyedül marad és nem lesz vele Senki és Senki nem kíséri el oda ahova menni fog." Láttam ,hogy ez az asszony azokról szólt akik még nem tudják és "hogy ha hiszel meglátod az ISTEN dicsőségét" Jan 11,40.
Azon a napon nekem is volt részem arról amit JÉZUS így mond "Békességet hagyok nektek:az Én békességemet adom nektek" Jan 14,27. ISTEN ÁLDJON mindenkit aki nézi és olvassa ezt a bloggot.
süti beállítások módosítása