Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Apa és fia

2010. január 26. - Skata

Mindannyian gondolunk valamire, ha azt mondom: " szülők, anya, apa". Amikor Jézus arra tanított, hogy Atyánknak szólítsuk Istent, azt értette meg velünk, hogy a Mindenható nem csak hatalmas istenség, hanem egy bennünket gyendégen szerető, rólunk gondoskodó Mennyei Apuka.

Talán sokáig nem vesszük igazán tudomásul szüleink áldozatát, szeretetét. Bíráljuk a döntéseiket, az életvitelüket, a normáikat. Aztán, amikor a saját gyermekünk fejlődését kell kísérnünk, hirtelen kitisztul a kép. Megismerjük azt a fajta szeretetet is, amit az anyák és apák élhetnek meg.  Fiatalkori lázadásainkat pedig gyenge szárnypróbálgatásoknak tartjuk... S egyszer aztán a Lélek sesítségével azt is megértjük, mit jelent Jézus áldozata értünk.

Az a videó, amit ma ajánlok egy apáról és fiáról szól. Egy fontos információ: az Ironman verseny 4 km úszásból, 200 km kerékpározásból és egy maratoni távból ( 42 km)álló extrém triatlon.

https://www.youtube.com/watch?v=cxqe77-Am3w&feature=related

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr751704883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása