Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

25 éve Magyarországon

2010. március 06. - Skata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Nők Ökumenikus Világimanapját 25 éve rendezzük meg Magyarországon. Minden évben az adott ország ökumenikus nőcsoportja küldi el imakéréseit a világ minden tájára, hogy értük és velük könyörögjünk Istenünkhöz. Ebben az évben március első péntekén  a kameruni asszonyok mutatták be hazájukat, megismertetve bennünket életük szép és keserves részeivel is.

Reine Claire Nkombo művésznő festményét láthatjuk itt. „Az Örökkévaló dicsérete” című művével az életet ünnepli, amely Isten ajándéka. A kameruni kultúra gazdag és sokszínű, a hagyományos népművészet elevenen él és kifejezést talál a jelenkori művészeti ágakban is. A kameruni asszonyok az életet tartják Isten legnagyobb ajándékának. Ezért az ajándékért Istent magasztalják a hétköznapi élet nehézségei között is. - Tegyük mi is ezt és imádkozzunk értük!

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr381815079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása