Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Megfeszítették, meghalt és eltemették...

2010. április 02. - Skata

Az az oltáron áll egy kereszt, a talapzatán ez áll: én ezt tettem érted...

Jó, ha ezekben a napokban van lehetőségetek végiggondolni, mit jelent nektek:élet, halál, bűn, megbocsátás, hit, feltámadás, üdvösség és legfőképpen Jézus...

Amikor egy esti alkalom után Wesley hazafelé indult, megtámadták a sötét utcán. A rabló azonban pár könyvön és néhány aprópénzen kívül semmit sem talál nála. Amikor hátat fordítva elszaladt, a prédikátor még utána kiáltott: „Várj, van számodra valami sokkal értékesebb is! Barátom, talán még egyszer megbánod, hogy valaha is így éltél. Emlékezz akkor arra, hogy Jézus Krisztus vére megtisztít minden bűntől!” A férfi elfutott, a prédikátor pedig imádkozott, hogy ezek a szavak munkálkodjanak a rabló szívében. Évekkel később Wesley az istentiszteletet követően a templomajtóban állva elköszönt a hívektől, amikor egy vadidegen ember közelített hozzá. Annál jobban elcsodálkozott a prédikátor azon, amikor kiderült, régi támadóját látja viszont. A férfi akkor már évek óta keresztény emberként becsületes életet élt, s üzletemberként dolgozott.  „ Ezt mind önnek köszönhetem!”- mondta a férfi. Mire Wesley válasza csak ennyi volt: „Nem én tettem, hanem Jézus drága vére, ami megtisztít minket minden bűnből.”

Ma Pintér Béla csodálatos Jézus énekét ajánlom nektek!

https://www.youtube.com/watch?v=kQzq2_HIkH4

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr291890823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása