Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

Esti gondolatok

2010. február 04. - Skata

Egyre többen olvassák ezt az oldalt! Köszönöm, hogy többen is ajánlották a blogot!

Ma Budapesten jártam az Ifjúsági Bizottság ülésén. Sok témánk között a 8. Szélrózsa találkozó is szerepelt. Aki még nem vett részt ezen az országos evangélikus ifjúsági fesztiválon, annak különösen is ajánlom kedvcsinálónak az orosházi előtalálkozót, február 27-én szombaton. Lesz: igényes keresztyén könnyűzene, KIE kávéház,rengeteg vidám és érdekes, fiatalokat érintő program. AKI MÁR VOLT ilyenen, az kérem szóljon másoknak! Szarvasra kb. 2-3000 fiatalt várnak, az előtalálkozóra kb. 4-500 fiatalt. 

A mai nap lelki élménye: Akikkel egy hullámhosszon vagyunk, azok esetében nem számít, hogy nem találkozunk gyakran, hogy máshol élünk, máshol végezzük a feladatainkat. Bármikor is találkozunk, ( akár évek múltán!) a beszélgetés mindig ugyanolyan hanglatú, mély és őszinte. Ha valakivel igazi szeretetkapcsolat fűz össze, annak nem kell magyarázkodnod, nem kell felkészülnöd, mit mondj. Azt mondod, ami valóban fogalalkoztat: magadat adod, mert tudud, hogy a másik elfogad, megért. Ma régen látott lelki testvérekkel találkoztam. Nem túl sok időt töltöttünk együtt, de jó volt átélni, ezt a fajta természetességet. Akiket ma viszontláthattam, Jézus miatt a testvéreim, Nélküle nem ismerném őket. Jézus összeköt bennünket, s mindannyiunknak ugyanazt jelenti: életet, szeretetet, megbocsátást, felelősséget, szépséget, közösséget. Mindenkinek kívánom, vegyék körül ilyen emberek!

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr971730569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása