Építsetek utat a pusztában az Úrnak! Ézs 40,3

Igék, imák, képek

Igék, imák, képek

1%-os kampány evangélikus egyházunk javára

2011. április 01. - Skata

Az adóbevallás során lehet rendelkezni adónk 1+1 %-áról. Az első 1%-ot valamely egyháznak, a másodikat pedig egyesületnek, alapítványnak, civil szervezetnek ajánlhatjuk fel. Akkor is elvész ez az összeg, ha nem rendelkezünk róla. Ha már beadta a bevallását és nem rendelkezett volna, pótlólag is  is meg lehet tenni május 20 ig.

http://egyszazalek.lutheran.hu/kampany/1-hogyan-rendelkezzem

A bejegyzés trackback címe:

https://skata.blog.hu/api/trackback/id/tr292791119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várfalvi Erzsébet 2011.04.04. 11:18:55

Emlékeztetnék rá, hogy a helyi újság történetében volt példa szó szerint színes (mármint a papír volt színes) különszámra is:

www.mezobereny.hu/fajlok/hir/hirmondo/2005/200503-kulonszam.pdf

Szándék volt - pénz nem!
Odamentem az akkori polgármesterhez, akkor nagyjából 5.000 Ft volt egy oldalnyi fekete-fehér nyomtatás. (A szerkesztés, tördelés munkáit természetesen nem számoltuk). Kértem, hogy jelentessük meg adakozásból, az első 5.000 Ft-ot én teszem le a saját zsebemből, melléteszi-e a másik ötezret...?
Lehet tippelni... :-)
Azért az újság csak elkészült!

Skata 2011.04.04. 12:12:59

Igen, azt gondolom a város médiaélete sok szép napot élt meg! Ez kétségtelen. S emiatt is hiányoljuk most mindazt, amihez -szerintem- nem az a kevés pénz hiányzik. Köszönet a beillesztett lapszámért, jó visszaemlékezni. K
süti beállítások módosítása